Mededeling:
De taal die voor deze sessie gebruikt wordt, is aangepast.

Introductie

Met de cadeaulijstjesdienst kunt u op een veilige en handige manier een persoonlijk cadeaulijstje bijhouden en de cadeaulijstjes van familieleden en vrienden raadplegen. De cadeaulijstjesdienst is ideaal voor bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst, bruiloften, afstudeer-, en verjaardagsfeestjes. Ook zomaar iemand verrassen of zelf verrast worden is nu heel eenvoudig.

Als u de wensen van vrienden graag in vervulling ziet gaan

Als u uw wens graag in vervulling ziet gaan

Overzicht over uw eigen wensen

Aan de slag

Als u de wensen van vrienden graag in vervulling ziet gaan

‘Een ander verrassen maakt u geliefd’. Wensen vervullen zonder het risico te lopen dat de ander het cadeautje eigenlijk niet zo leuk vindt? De cadeaulijstjesdienst maakt het mogelijk. De kans dat uw cadeautjes worden gewaardeerd neemt toe en het wordt gemakkelijker om iemand te verrassen. Wensen vervullen wordt hierdoor nog leuker.

U kunt altijd en wereldwijd de cadeaulijstjes van familie en vrienden bekijken. Ziet u een wens die u graag wilt vervullen, dan kunt u de wens van het cadeaulijstje afhalen. Doordat u de wens van het cadeaulijstje afhaalt, wordt voorkomen dat een ander hetzelfde cadeautje geeft. Hierdoor hoeft u niet meer met anderen af te stemmen wie wat geeft. Als later blijkt dat het niet lukt om de wens te vervullen, dan moet u de wens weer terugplaatsen. De wens is dan weer beschikbaar voor andere personen. Misschien dat het anderen wel lukt de wens te vervullen.

U kunt de eigenaar van een cadeaulijstje een voorstel doen van nieuwe wensen. De eigenaar kan zelf beslissen deze suggesties wel of niet toe te voegen aan de cadeaulijst. Ook kunt u ervoor kiezen per email op de hoogte te worden gehouden over nieuwe wensen op cadeaulijstjes waar u toegang tot heeft.

Als u uw wens graag in vervulling ziet gaan

‘Help uw wensen uit te komen’. De kans dat u cadeautjes ontvangt, die u graag wilt krijgen, neemt toe. Door de cadeaulijstjesdienst te gebruiken helpt u uw familieleden en vrienden om u iets te geven waar u blij mee bent. Hierdoor vinden anderen het leuk om u iets te geven. Wie weet wordt u wel vaker verrast!

U kunt eenvoudig vrienden en familieleden uitnodigen om uw persoonlijke cadeaulijstje te bekijken. Met behulp van uw emailadres kunnen zij ook zelf interesse tonen in uw cadeaulijstje. U maakt zelf de keuze wie toegang heeft tot uw cadeaulijstje en wie niet. Hierdoor blijft uw privacy altijd gewaarborgd.

Overzicht over uw eigen wensen

Door de cadeaulijstjesdienst te gebruiken houdt u overzicht over uw wensen. U hoeft niet bij te houden aan wie u wat heeft gevraagd. Met de cadeaulijstjesdienst voorkomt u dat u twee keer hetzelfde cadeau krijgt. U bent volkomen vrij om uw eigen wensen te formuleren en wordt dus niet beperkt door een vast assortiment.

Als u dat wilt, kunt u zelfs samen met anderen een gezamenlijk cadeaulijstje aanmaken en een beheerder aanwijzen. Deze beheerder kan namens u personen toegang verlenen en wensen aan het cadeaulijstje toevoegen of ervan afhalen.

Aan de slag

Voor jong en oud is het aanmaken en bijhouden van een eigen cadeaulijstje gratis. Dit geldt ook voor het bekijken en vervullen van wensen van vrienden. Door op onderstaande vragen te ’klikken’ leert u meer over de cadeaulijstjesdient. De beste manier om erachter te komen hoe alles werkt, is door het gewoon uit te proberen. We hopen dat u de cadeaulijstjesdienst met plezier zult gebruiken.

Meld je aan

Hoe begin ik mijn eigen cadeaulijstje?

Hoe krijg ik toegang tot het cadeaulijstje van een vriend of familielid?

Meer vragen

Uw vragen en suggesties

Naam
Email
Test (tien min drie)
Uw bericht